Online vaste planten,sierheesters,tuinplanten kopen in onze webwinkel

Voorwaarden

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden gelden op al onze aanbiedingen.

Naam firma: Palmhunters

BTW - nummer: BE 0674.102.092

Adres: Weidestraat 72, 8800 Roeselare

Telefoon: +32 (0)477318866

Bestellingen

Al ons advies en onze planteninformatie zijn steeds vrijblijvend. De enige en vlotte manier van bestellen is via ons bestelsysteem van de webwinkel.Telefonische bestellingen kunnen niet aanvaard worden!(te grote kans op foutieve aanname).
Als een bestelling wordt geplaatst, ontvangt u hiervan meteen een bevestigingsmail. Mocht dit niet het geval zijn, dan is uw bestelling niet (goed) aangekomen en kan u ons steeds via e-mail of via telefoon bereiken.Onze aanbiedingen en verkoopsovereenkomst geschieden onder voorbehoud van beschikbaarheid van producten en of zolang de voorraad strekt.Indien buiten onze wil één of meerdere producten of planten in onze webwinkel uitgeput of niet meer verkrijgbaar zouden zijn en de bestelling reeds betaald zal een terugbetaling geheel of gedeeltelijk mogelijk zijn . Dit heeft verder geen invloed op de gedane portkosten.Kleine afwijkingen aan de planten, plantmaten of goederen kunnen geen aanleiding geven tot ontbinding of schadevergoeding van de bestelling.

De koper komt overeen dat na zijn online bestelling een geldende verkoop tot stand is gebracht en binnen een redelijke termijn het verschuldigde bedrag zal betalen via een van onze elektronische betalingsmogelijkheden.

 

Prijzen

Al onze prijzen van planten en producten in de online shop zijn inclusief tarief  6 % of 21 % btw.

Buitenlandse belastingplichtige afnemers dienen zich in eigen land in regel te brengen met de verschuldigde btw,eventuele belastingen of invoertaksen.

 

Verzendkosten

Onze verzendkosten binnen België bedragen 16 euro ongeacht de hoeveelheid planten die u besteld.

Bestellingen binnen België en vanaf 100 € = GRATIS LEVERING !! ,selecteer "gratis levering v.a.100 €" in u winkelmandje a.u.b.

Voor onze Nederlandse klanten bedragen de verzendkosten 27 euro (pakketdienst tot 32 Kg.).

Opgelet: grote bomen (+2M) en of zware kuipen (+50 kg) dienen met vrachtvervoer naar Nederland geleverd te worden en kunnen een extra meerkost meebrengen,er word contact opgenomen alvorens wij leveren.

Wij zorgen steeds voor een feilloze aflevering van u bestelling!

 Betalingen

U kan met een gerust hart aankopen verrichten in onze internetwinkel! Na betaling ontvangt u uw bestelling.Wij accepteren Visa/Paypal-Sofortbanking en bankoverschrijving als betaalmiddelen. Uw kredietkaart gegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen bij Palmhunters via kredietkaart volledig veilig.
Indien gebruik wordt gemaakt van een betalingsoverschrijving op onze Europese bankrekening, zal het order steeds worden toegestuurd zodra de betaling is ontvangen. (Let wel, de klant belooft te betalen ten laatste binnen de 5 werkdagen.)
Voor betalingen vanuit Europa:


BIC = ARSPBE22
IBAN = BE05 9790 8041 0375
ADRESGEGEVENS = 
Palmhunters
Weidestraat 72
8800 Roeselare
België

Na ontvangst van betaling wordt steeds uw bestelling klaargemaakt voor verzending!

 Levertijd

Na de volledige betaling (afhankelijk van de betaalmethode) varieert de levertermijn van uw bestelling tussen de 3 en 15 werkdagen.Verzending met pakketdienst (GLS) krijgt u een bevestigingsmail in uw mailbox met track & trace nummer,hiermee kan je online u zending opvolgen.Voor ons vrachtvervoer ontvang je de contactgegevens van de transportfirma.Leveringen vinden steeds plaats op het adres vermeld in de bestelbon.De bestelling kan ook afgehaald worden waarbij u geniet van 10% extra korting.(afhaling is mogelijk enkel op afspraak).

Ons bedrijf  kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele vertraging in de levering door derden uitgevoerd,maar zal al het mogelijke doen om uw bestelling spoedig te bezorgen.

Gezien wij een online bedrijf zijn geniet u steeds van mooie, nieuwe aangeleverde en vooral gezonde planten of producten.

 Retourneren, Annuleringen,Beschadiging,Waardebon

De koper dient bij ontvangst van de goederen deze meteen na te zien.Indien duidelijk blijkt dat een plant of product een schade vertoont dan wordt dit door de koper telefonisch gemeld binnen de 24 uur en tevens via ons contactformulier een duidelijke omschrijving van het gebrek en of schade.Enkel op deze manier kan aanspraak worden gemaakt op vervanging,daarbij worden de verzendkosten steeds door de koper gedragen.Goederen die teruggezonden worden aan het adres van Palmhunters zonder voorafgaand bericht worden niet aanvaard.Consumenten hebben het recht bij koop op afstand om producten binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te retourneren,echter producten van bederfelijke aard zoals planten,voeding,zijn uitgezonderd van dit recht.


Er kan geen klacht ingediend worden indien:

  • het product of plant niet oordeelkundig werd aangewend of aangeplant en/of in zijn normale toepassing wordt gebruikt.
  • gebruik werd gemaakt van sproeitoepassingen, verkeerd aangewende plantmethodes,insecten of schimmels,vorstschade door strenge winters.
  • beschadiging door grove nalatigheid en of onderhoud.
  • het niet naar geschatte waarde leveren van vruchten, zaden of vermeerdering.

  1. Annuleren of wijzigen van een bestelling is mogelijk binnen de 24 uur na het plaatsen van uw bestelling. Dit kan enkel door gebruik te maken van ons contactformulier.Bij een annulering krijgt u het betaalde bedrag terug met een waardebon,deze blijft onbeperkt geldig.Bij een wijziging zal het eventuele verschil moeten bijbetaald worden. Vanaf het tijdstip van wijziging en eventuele bijbetaling, wordt de leveringstermijn opnieuw van kracht.

 Privacy

Uw persoonsgegevens worden strikt opgenomen in ons eigen klantenbestand. Deze gegevens zullen nooit worden doorgegeven aan derden.

 Tot slot

Zowel Palmhunters als de klant hebben er alle belang bij indien een geschil zich voordoet om vooreerst te proberen samen tot een overeenkomst te komen.Neem contact met ons op wanneer je een probleem hebt met een van de geleverde producten en we zullen het naar tevredenheid oplossen.In geval van betwisting is enkel de rechtbank van het arrondissement Kortrijk-Roeselare (onder het Belgische recht) bevoegd.

BE0674102092
WEIDESTRAAT 72
8800 ROESELARE
België

+32(0)477318866

Kaart weergeven
Webshop gemaakt met EasyWebshop